Historien om Haptiles taktil merking

DET HELE STARTET I 2012


Haptiles taktile veifinningssystem ble utviklet i 2010 av en skandinavisk industridesigner med lidenskap for universell utforming i alt sosialt og kulturelt liv. Anne-Lise Rabben er opphavskvinnen til haptiles taktil merking. Hun har en solid utdannelse innen ingeniør- og administrative-fag og master i produktdesign.

Etter endt utdanning valgte hun å satse på produktideen og startet arbeidet med å finne støtte til prosjektet.


Ved årsskiftet 2012- 2013 lykkes hun med å få til en avtale om et testprosjekt på Scandic Vulkan. Det var et modig valg av daværende Teknisk direktør i Scandic Hotels systemet.Testprosjektet utløste støtte fra Innovasjon Norge og siden den gang har vi bygget opp solid kompetanse på taktil merking av bygg ment for allmenn ferdsel.


Haptiles Design ble etablert som AS våren 2013. I 2018 fusjonerte Haptiles Design AS med Thesign Holding AS og inngikk i et strategisk samarbeid med Profil & Dekor AS. Dermed ble Profil & Dekor en totalleverandør av alt innen folie, profilering- og veifinningmateriell. I 2021 kjøpte Thesign Holding AS tilbake varelageret og skiftet navn til Haptiles AS.


Haptiles produkter er kommet for å bli, og lever videre i beste velgående.I 2021 ble det etablert en ny nettside med nettbutikk for å gjøre Haptiles produkter enda mer tilgjengelig for alle.
HAPTILES PRODUKTER ER DE BESTE PÅ MARKEDET

VI GARANTERER FOR 5 ÅRS VEDHEFT ETTER FERDIG MONTERT PROSJEKT.


VÅRE STØTTESPILLERE

Næringsetaten Oslo kommuneInnovasjon Norge


Connect NorgeNorske Designere